• Người tạo chủ đề Watson123
  • Ngày bắt đầu
  • Lượt xem 306
W

Watson123

New member

DamageMu praneša apie naują X1000 serverį, kuris pradės veikti 2023-02-10 18:00 serverio laiku!


Didysis atidarymo laikas: 2023-02-10 18:00 (GMT + 3)

Lietuvos laiku: 2023-02-10 18:00 (GMT + 3)

Jungtinės Karalystės laikas: 2023-02-10 16:00 (GMT ) + 1 )

Lenkijos laikas: 2023-02-10 17:00 (GMT + 2)

Vietnamo laikas: 2023-02-10 22:00 (GMT + 7)

Jungtinių Amerikos Valstijų laikas: 2023-02-10 11:00 (GMT-4 ) )

Bendra X1000 serverio informacija:

Versija: Premium 16 sezonas

NO WEBSHOP Limited X ir ruud parduotuvėse!



Įprasta patirtis 1000x (dinaminiai tarifai) / Master Experience 1000x

maksimalus lygis 400 / maksimalus meistriškumo lygis 650 (po 400 lygio)

Žemo našumo režimas: mygtukas F9

Ne PvP žemėlapiai: Aida 1; Aida 2; Karutan 1 ir Karutan 2 Minimap

(TAB), kad pamatytumėte pabaisų

ir boso galia

PvP / PvM visos klasės sureguliuotas

elfų kareivio maksimalus lygis – 400 / maks. atstatymų – 3

Patirties system:

1–20

atstatymų – x1000 21–40 atstatymų – x900

41–60 atstatymų – x850

61–100+ atstatymų – x80 atstatymų lygių sistema

: 80

žaidimas su 400statymą lygiu pagal komandą /

atstatymą Didysis4 komand atstatym0 / greset

Atstatymo išlaidos: 1 mln. zen * atstatymas

po atstatymo: statistika išvaloma ir suteikiama 500 taškų * atstatyti skaičius

Po Grand Reset: statistikos saugoma.

Atkūrimo limitai: 1000

Grand Reset Limit: 30
Nuorodos:
Svetainė: https://damagemu.net
Nesantaika: https://discord.com/invite/w5twC7s7xM
 

Quảng Cáo Game

Khiếu Nại bản quyền về game: [email protected]

Nhóm Game Lậu - Game Private

Hội AE Chiến Game Lậu Free

Công khai group · 3.142.104 thành viên

Fanpage: KênhGameZ

Top